diumenge, 12 de gener del 2014

Fotografies de la setmana (6 al 12 de gener de 2014)

Dilluns 6 de gener: aquell dia van dominar els intervals de núvols alts provocats per fronts atlàntics molt febles que circulaven de ponent a llevant. Imatge a mig matí de Calaf:


Dimarts 7 de gener: la situació va ser la mateixa del dia anterior: temps en general tranquil amb bandes de núvols prims que anaven circulant sense més conseqüències. Imatge de primera hora de la tarda als plans de Conill:


Dimecres 8 de gener: tot va continuar igual, amb núvols alts i mitjos provocats pel pas de cues de fronts molt afeblits. Bona visibilitat i temperatures suaus. Imatge a mitja tarda des de Castellfollit de Riubregos mirant al nord:


Dijous 9 de gener: una jornada més, els núvols alts i mitjos van dominar el panorama meteorològic, sobretot a partir de migdia i la tarda amb un cel ben enteranyinat que, no obstant, no ens va portar pluja:


Divendres 10 de gener: mentre a Calaf predominava la boira espessa, en zones veïnes el cel estava mig ennuvolat amb núvols alts i mitjos. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregos on s'aprecien bancs d'altocúmuls:


Dissabte 11 de gener: el dia va ser força ennuvolat i amb boires, mentre que a la tarda es van veure algunes tímides clariabes. Imatge a mitja tarda de Calaf:


Diumenge 12 de gener: el dia s'ha aixecat amb boira espessa i molta humitat. La visibilitat és dolenta:

:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada