diumenge, 5 de gener del 2014

Dades 5 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia amb núvols i clarianes, però ja sense precipitacions tret d'alguns ruixats poc importants al Pirineu a la tarda. El front que ens va afectar ahir ja s'ha enretirat i avui ens afecta una falca anticiclònica, tot i que amb alguns núvols provocats pel pas d'una cua de front càlid poc important. De cara a demà i dies posteriors, pràcticament per tota la setmana, el temps serà estable, amb dies suaus i nits una mica fredes, alguns núvols i boires matinals a l'interior amb vent molt fluix. Ara com ara no es veuen canvis de temps importants a la vista.
Les temperatures avui han estat més baixes que ahir, amb màximes entre els 6 i 11ºC i mínimes entre els -2 i 4ºC. El vent ha bufat fort de mestral a la nit matinada i moderat durant el dia, la humitat ha estat baixa i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):(dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada