dilluns, 27 de gener del 2014

Dades 27 de gener de 2014

La jornada d'avui ha estat dominada pels intervals de núvols, més freqüents a primera hora i més trencats durant el dia, i no hi ha hagut precipitacions enlloc de la nostra zona, ja que ens ha afectat una massa d'aire fresca i seca del nord-oest. La propera nit serà serena o amb intervals de núvols poc importants, mentre que demà el dia serà variable, fred i moderadament ventós. A la tarda ens arribarà una petita línia d'inestabilitat que podria portar ruixats febles a la nostra zona i que podrien ser en forma de neu. Les quantitats que s'esperen són petites i com a molt hi hauria alguna emplanquinada, i a la nit tot plegat s'allunyaria. Els propers dies es caracteritzaran pel temps insegur i moderadament fred, amb vents de mestral a cops moderats.
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els  8 i 14ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i 8ºC, amb vent moderat de mestral, humitat baixa i bona visibilitat, sobretot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 1,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima:  3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima:  4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima:  8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada