dilluns, 20 de gener del 2014

Dades 20 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia estable, per bé que al matí hi ha hagut força núvols alts i mitjos que durant el dia s'han anat desfent, i sobretot durant la tarda ha predominat el sol a tot arreu tret del Pirineu, on ha estat núvol i ha nevat a la cara nord. De cara a la nit i matinada es formarà alguna boira en llocs arrecerats del vent i les mínimes seran fredes amb lleugeres glaçades, demà seguirà dominant el sol, amb vent més fluix i temperatura diurna una mica més alta.  La setmana estarà caracteritzada pel domini del vent de mestral amb el pas d'alguns fronts poc importants, i temperatures una mica fredes, però sense excessos.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 6 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i -1ºC, amb vent moderat amb cops forts de mestral, humitat baixa i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada