dissabte, 4 de gener del 2014

Dades 4 de gener de 2014

El dia d'avui ha estat inestable pel pas de dues línies frontals. La primera ens ha passat molt a primera hora del matí i ens ha deixat pluges febles, després ràpidament s'ha obert el cel quedant un matí i migdia més aviat poc ennuvolats. A partir de migdia s'ha tapat de cop i ens ha arribat el front fred més actiu, amb ruixats que han caigut fa poca estona i que han estat febles al sud, moderats al nord i amb neu a les zones de muntanya. Aquest vespre pararà de ploure, i el vent que ja ha començat a entrar s'enfortirà, allunyant els núvols i aclarint el cel. Demà al matí l'ambient serà ventós però amb sol, tot i que no es descarten boires en zones arrecerades del vent, i amb temperatura força més freda que en dies enrere. Demà a la tarda el vent afluixarà i les temperatures seran suaus, però menys que en dies enrere. Com a avanç per la setmana vinent sembla que  no hi haurà massa novetats, i que l'ambient estable i poc fred podria predominar bona part de la setmana. Ara com ara no es veuen canvis de temps significatius a la vista,

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 10 i 17ºC, mentre que les mínimes, que s'estan donant a hores d'ara, s'han mogut entre els 4 i 7ºC, amb vent moderat de SO girant a NO fort al vespre, humitat alta i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):(dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 5,6 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 15,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 8,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 5,9 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,9ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 3,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 3,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 1,5 mm (fins les 16.30)
Fenomens observats: boirina, rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada