dijous, 23 de gener del 2014

Dades 23 de gener de 2014

La jornada d'avui ha estat dividida en dues parts: mentre al matí hi ha hagut moltes boires espesses a bona part de les planes interiors, amb molta humitat i mala visibilitat, a la tarda el cel ha estat pràcticament serè arreu, amb molt bona visibilitat. Pels propers dies la situació serà de predomini dels vents de mestral, que a estones bufaran amb força i amb el pas de diversos fronts atlàntics poc actius i que difícilment ens portin precipitacions, mentre que les pluges i nevades seran abundants a la zona pirinenca. Les temperatures seran més altes sobretot el dissabte i diumenge, per baixar amb més força a principis de la setmana vinent.
 
Les temperatures d'avui han estat més altes que no pas les d'ahir, amb valors de les màximes entre els 7 i 12ºC, i valors de les mínimes entre els 2 i -1ºC. La humitat ha estat elevada al matí, amb molt mala visibilitat, mentre que a la tarda ha estat baixa amb bona visibilitat, per la seva part el vent de mestral ha bufat amb més força a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima:  0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima:  0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima:  1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada