dimarts, 28 de gener del 2014

Dades 28 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia dividit en dues parts: mentre al matí el cel ha estat més aviat poc ennuvolat i amb molt bona visibilitat, a la tarda s'ha anat tapant degut a l'arribada d'una pertorbació des del nord-oest que ens ha portat precipitacions febles. En un primer moment han estat en forma de pluja, però la temperatura ha anat baixant i la pluja s'ha transformat en neu que ha caigut de forma feble i sense arribar a agafar. La nit serà freda i no es descarten quatre volves, mentre que demà al matí tindrem núvols i clarianes. Demà a la tarda-vespre, tal i com ha passat avui, ens arribarà una nova pertorbació similar a la que ens ha afectat avui, amb ruixats que podrien ser de neu al vespre. L'ambient fred durarà pràcticament tota la propera setmana amb temps força variable i canviant.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i -3ºC, amb vent moderat de mestral al matí, humitat moderada i bona visibilitat al matí, regular a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):(dades de precipitació provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,9 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima:  -0,9ºC
Precipitació: 0,8 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima:  -0,8ºC
Precipitació: 0,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima:  2,6ºC
Precipitació: 0,2 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 1,9 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima: -0,8,8ºC
Precipitació: inapreciable 
Fenomens observats: pluja, aiguaneu, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada