divendres, 3 de gener del 2014

Dades 3 de gener de 2014

La jornada d'avui s'ha tornat a caracteritzar per núvols força freqüents al matí i més trencats a primera hora de la tarda, tot i que ara estan començant a augmentar per ponent de nou degut a l'aproximació d'un front fred per ponent i que ens afectarà durant el dia de demà. Demà el dia serà força tapat i amb precipitacions febles a moderades (segurament inferiors als 10 litres), més abundants a la cara sud pirinenca. La temperatura demà serà una mica més baixa, sobretot de cara a la tarda i vespre quan començarà a baixar amb força. Demà a la nit s'allunyen les precipitacions però entrarà el ent de mestral amb ganes, i diumenge serà un dia ventós i força fred, però sense precipitacions. Sembla que la setmana vinent serà més aviat tranquil·la i amb poc fred.

Les temperatures d'avui han estat força més altes del que és habitual en l'època, amb valors de les màximes compresos entre els 12 i 17ºC, i mínimes entre els 4 i 8ºC. El vent ha bufat amb cops moderats de ponent, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,6ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,7ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada