dijous, 9 de gener del 2014

Dades 9 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia gairebé calcat al d'ahir, amb  molts núvols alts que no han portat precipitacions enlloc, més freqüents a la tarda i amb més clarianes al matí. De moment tot segueix igual, però de cara a demà i el cap de setmana els núvols seran més abundants i gruixats ja que ens afectarà una entrada d'aire marítim més humit, i no es descarten plugims febles a l'est del país, a banda de que les temperatures ja no seran tant elevades. De cara a la setmana vinent sembla que es van confirmant canvis de temps, amb temperatures més baixes i ambient inestable bona part de la setmana, però encara és massa aviat com per concretar quina situació tindrem a casa nostra.

Les temperatures màximes del dia a la zona han variat entre els 15 i 17ºC, en tot cas molt superiors a les habituals per l'època, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els -2 i els 10ºC, amb inversió tèrmica molt forta. La visibilitat ha estat molt bona, la humitat ha estat baixa i el vent ha bufat molt fluix de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: parheli a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada