dilluns, 6 de gener del 2014

Dades 6 de gener de 2014

El dia d'avui s'ha caracteritzat pels intervals de núvols alts i mitjos, més escassos al matí i més densos a la tarda, provocats per un front atlàntic que ens ha afectat i que no era gaire actiu. No hi ha hagut precipitacions enlloc. La situació general ve dominada per una circulació de vents de ponent a garbí que van arrossegant successius sistemes frontals però que no són gaire actius, amb la qual cosa les seves conseqüències són nul·les. 
Per la propera nit i per demà la situació serà semblant, amb intervals de núvols alts i mitjos i sense precipitacions, amb temperatures suaus. De cara a dies successius sembla que el temps serà encara més estable, amb sol boires matinals i núvols baixos prop del litoral, i de moment segueix sense veure's cap possibilitat de canvis de temps important.
Les temperatures màximes del dia han estat més altes, amb valors entre els 10 i 16ºC, i mínimes entre els 0 i 3ºC. El vent ha bufat fluix de ponent, la humitat ha estat baixa en general i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: rosada a primera hora del matí, parheli a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada