dimarts, 21 de gener del 2014

Dades 21 de gener de 2014

La jornada d'avui ha estat estable, amb sol i tant sols alguns núvols alts decoratius que no han impedit un cel majoritàriament serè, tot i algunes boires matinals en indrets més arrecerats del vent. Aquesta nit es taparà i és que ens arriba un front no massa actiu, però que demà ens podria portar precipitacions febles de matinada o al matí, i que podrien ser de neu a cotes no massa altes, per tant es podria veure caure volves de neu a la matinada o a primera hora del matí. De cara a migdia i la tarda s'anirà enretirant, amb reforçament del vent de mestral i ambient fred. Els propers dies estaran dominats per l'entrada de vents de nord-oest, amb núvols i clarianes, vent moderat a fort i ambient fred, típic de gener.

Les temperatures del dia d'avui s'han mogut entre els 6 i 10ºC pel que fa a les màximes, i entre els 1 i -3ºC pel que fa a les mínimes, amb humitat baixa, vent a cops moderats de mestral, i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: -3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,4ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada