dijous, 16 de gener del 2014

Dades 16 de gener de 2014

El dia d'avui ha estat capitalitzat pels núvols que han estat molt freqüents, amb alguna tímida clariana, pluges febles i boira a intervals força espessa. Demà s'allunya el front que ens ha portat les pluges però el matí s'aixecarà amb moltes boires, possiblement durant el dia aquestes d'aniran desfent quedant una tarda més assolellada, i de cara a dissabte ens arriba un front força més actiu, amb cel tapat i pluges que aniran caient durant el dia, febles a moderades. Diumenge encara és una incògnita, ja que es formarà una depressió, i en funció de la situació final d'aquesta, el temps serà un o l'altre. El que si sembla clar és que el cap de setmana serà amb temps revoltat i més fred.
 
Les temperatures d'avui han tornat a ser força suaus, amb màximes entre els 8 i 13ºC, i mínimes entre els 3 i 6ºC, amb humitat elevada, vent fluix de mestral i mala visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,8 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,8 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 1,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 2,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 1,3 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 1,1 mm 
Fenomens observats: pluja, boira baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada