dilluns, 13 de gener del 2014

Dades 13 de gener de 2013

Avui hem tingut un dia completament tapat, amb boira bona part del dia i amb pluges febles que han caigut principalment a la nit i de nou al migdia, coincidint amb el pas d'un front fred no gaire actiu que s'ha començat a enretirar de cara al vespre. Aquesta nit hi haurà boires, el vent de mestral bufarà amb cops moderats i la temperatura baixarà més que en dies enrere. De cara a demà el cel es tornarà a tapar i no és impossible que caiguin quatre gotes ja que ens arriba un nou front, però sempre poca cosa i disperses. La previsió indica que de cara al cap de setmana ens podrien afectar pertorbacions més actives amb pluges una mica més significatives i temperatures més baixes, però ara com ara segueix sense veure's possibilitats de canvis de temps que ens portin freds rigorosos.
 
Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 6 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 6ºC, amb humitat molt alta, visibilitat dolenta i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 1,8 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 3,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 1,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 2,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 1,6 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 2,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 2,0 mm 
Fenomens observats: pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada