dimecres, 1 de gener del 2014

Dades 1 de gener de 2014

L'any nou ha començat amb força sol arreu, però ràpidament han augmentat els núvols a partir de mig matí, quedant el cel ben tapat a partir de migdia per l'entrada d'un front atlàntic molt poc actiu i que no ens ha portat ni portarà precipitacions. 
Aquesta nit seguirà el cel tapat i demà també, encara que de forma esporàdica es podrien obrir algunes petites clarianes, i en general no s'espera pluja. Divendres si fa no fa tot seguiria igual, mentre que el dissabte tindríem ruixats cap a migdia pel pas d'un front fred més actiu i, un cop aquest s'enretiri, ens afectarà una situació de vents forts de mestral i que durarien la nit del 4 al 5 i part del dia 5, afluixant posteriorment i amb una bona baixada de temperatures. En dies posteriors no es veuen canvis importants, i seguirem amb una situació de domini atlàntic que no ens portarà ni fred ni precipitacions.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els  els 7 i 13ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i -2ºC, amb certa inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix de ponent, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat ha estat regular a primera hora, i bona la resta del dia.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada