dimecres, 22 de gener del 2014

Dades 22 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia força tapat pel pas d'un front fred durant el dia i que ens ha portat pluges febles a la major part del país, amb neu a zones de muntanya del Pirineu. Durant la nit el front s'anirà allunyant, s'aturaran les pluges i entrarà el vent de mestral, que bufarà moderat a fort durant el dia de demà, amb temperatures més baixes. Divendres tindrem un ambient fred, i durant el dia ens arribarà un altre front molt poc actiu, pràcticament sense precipitacions, mentre que el cap de setmana seria ventós i amb temperatures una mica més altes, temperatures que tornarien a baixar a partir de dilluns, amb ambient més fred.

Les temperatures del dia s'han mogut entre els 4 i 7ºC pel que fa a les màximes, i entre els 1 i -2ºC pel que fa a les mínimes, amb humitat elevada, vent fluix variable i visibilitat força dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,5 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,3ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 5,4ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 1,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 6,4ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 1,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,3ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 3,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 4,6ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 2,5 mm 
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada