diumenge, 19 de gener del 2014

Dades 19 de gener de 2014

El dia d'avui ha estat insegur, tot i que s'han obert algunes clarianes a migdia i s'han aturat les pluges. La pertorbació que ens va afectar ahir ja s'ha enretirat tot i que ens segueix afectant de manera indirecte, amb restes d'inestabilitat que es manifesten sobretot al nord-est del país i Pirineu. La nit serà més freda, amb boires i entrada del vent de mestral que bufarà amb cops moderats, mentre que demà serà un dia moderadament fred i amb vent, amb boira a primeres hores i cel més clar posteriorment. La setmana vinent serà dominada per l'anticicló, amb sol, boires matinals, fred de nit i temperatura suau de dia. Ara per ara no hi ha canvis importants a la vista.
 
Les temperatures màximes del dia d'avui s'han mogut entre els 5 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 2 i 4ºC, moltes de les quals es dónen ara a la tarda. El vent ha bufat fluix de mestral, la humitat ha estat elevada, i la visibilitat ha estat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,5ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 1,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 4,9ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: boira baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada