dijous, 30 de gener del 2014

Dades 30 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia força més estable que el d'ahir, amb boires freqüents a primeres hores i sol un cop aquestes s'han desfet, sobretot al migdia i a la tarda. Aquesta nit  tindrem cel serè, amb algunes boires locals i glaçades generals, mentre que demà hi haurà alguns núvols però sense precipitacions. Dissabte ens arribarà un nou front amb alguns ruixats que no sembla que hagin de ser massa importants però que podrien ser de neu a cotes força baixes, mentre que diumenge tot plegat s'allunya. De cara a la setmana vinent sembla que dominarien els vents de ponent i garbí amb fronts poc actius i temperatures molt suaus.

Les temperatures d'avui s'han mogut entre els 6 i 11ºC pel que fa a les màximes, i entre -1 i 3ºC pel que fa a les mínimes. El vent ha bufat amb cops moderats de mestral, la visibilitat era dolenta a primera hora i molt bona la resta del dia, i la humitat ha estat baixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima:  0,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima:  0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima:  -0,9ºC
Precipitació: 0,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima:  2,8ºC
Precipitació: 0,4 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada