dissabte, 25 de gener del 2014

Dades 25 de gener de 2014

El dia d'avui ha estat força estable, amb intervals de núvols mitjos al matí provocats per l'impacte del vent del nord sobre el Pirineu, mentre que a la tarda s'ha asserenat força, quedant alguns núvols a l'est del país. La nit serà serena i poc freda, malgrat que es poden formar boires locals al nord de la depressió central en zones arrecerades del vent, i demà tindrem un dia tranquil, amb intervals de núvols però sense pluges, i de nou amb molta suavitat de temperatures. De cara a dilluns ens arriba un front fred no massa actiu, però que darrera seu entrarà una massa d'aire més freda que farà baixar la temperatura de forma clara, mentre que és possible que a mitjans de setmana, entre dimecres i dijous, arribi una pertorbació més activa des del nord amb possibles precipitacions, sembla que no massa importants i ambient força fred, per la qual cosa la neu podria caure a cotes no gaire altes. El fred podria durar pràcticament tota la setmana vinent.

Les temperatures s'han enfilat força, amb màximes entre els 13 i 16ºC, i mínima entre els 2 i 7ºC, amb inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral, la humitat ha estat baixa i la visibilitat, molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima:  2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima:  6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima:  3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada