dimarts, 14 de gener del 2014

Dades 14 de gener de 2014

La jornada d'avui ha estat dominada pel pas d'un front poc actiu que ens ha portat intervals de núvols sobretot la primera meitat del dia i que no han portat precipitacions. A la tarda el cel s'ha aclarit més i el vent ha bufat amb més força de mestral. De cara a demà tindrem temps estable, amb algunes boires matinals i vent encara moderat de mestral, la temperatura serà moderadament freda. Demà al vespre es taparà per ponent ja que ens arriba un nou front atlàntic que ens afectarà més de cara a dijous, amb algunes pluges. Sembla que el proper cap de setmana tindríem temps inestable amb el pas de diferents pertorbacions que ens podrien portar precipitacions i una baixada de temperatura.

Les temperatures avui han baixat, amb valors de les màximes entre els 5 i 11ºC, i mínimes entre els 2 i -2ºC. El vent ha bufat fluix al matí i moderat a la tarda de mestral, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,5ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,2ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: glaçada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada