diumenge, 5 de gener del 2014

Fotografies de la setmana (30 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014)

Dilluns 30 de desembre: el dia va ser variable amb núvols alts i mitjos degut al pas de cues de fronts atlàntics febles. Imatge del capvespre als plans de Conill mirant cap a l'oest, amb intervals d'altocúmuls:


Dimarts 31 de desembre: el darrer dia de l'any va ser similar a la jornada anterior, amb freqüents intervals de núvols alts i mitjos, suavitat en les temperatures i sense precipitacions. Imatge a la tarda:


Dimecres 1 de gener: una jornada més van aparéixer molts núvols alts i mitjos provocats per pertorbacions atlàntiques febles. En aquesta imatge a primera hora de la tarda s'aprecia nuvolositat abundant a Calaf:


Dijous 2 de gener: de nou el temps va estar dominat pel pas de fronts poc actius que portaven intervals de núvols alts i mitjos. Imatge de primera hora de la tarda als plans de Conill mirant cap al nord:


Divendres 3 de gener: tot va continuar igual, amb intervals de núvols alts i mitjos, com ara aquests altocúmuls lenticulars vistos a mitja tarda cap al sud:


Dissabte 4 de gener: durant el dia ens van passar un parell de fronts que varen portar pluja a primera i a darrera hora del dia. En aquesta imatge a mitja tarda es veu cel tapat just quan arribava el segon front i començava a ploure feblement:


Diumenge 5 de gener: l'entrada de vents del nord ha propiciat un cel més aviat serè i molt bona visibilitat, com prova aquesta imatge des de la sortida de Calaf mirant cap al nord:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada