diumenge, 26 de gener del 2014

Dades 26 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia força variat: a primera hora i fins a mig matí ha predominat la boira alta sobretot a les zones més elevades, boira que s'ha desfet ràpidament abans de migdia. Llavors s'ha imposat el cel serè fins a la tarda que han començat a aparéixer força núvols alts i mitjos des de ponent provocats per l'entrada d'un front fred que ens afectarà a la nit i demà, amb força núvols però no s'esperen precipitacions. El més important és que un cop marxi aquest front, entrarà una massa d'aire força més freda i que durarà pràcticament tota la setmana vinent. No és que vingui fred molt intens, si no més aviat fred de gener, però el contrast amb les temperatures actuals serà notable. A mitjans de setmana ens afectarà una altra pertorbació que podria portar precipitacions febles que serien de neu a cotes força baixes.

Les temperatures màximes d'avui han estat lleugerament més baixes que les d'ahir i s'han mogut entre els 11 i 16ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i 7ºC, amb vent a cops moderat de ponent, humitat baixa, i bona visibilitat sobretot a la tarda, regular al matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima:  5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima:  5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima:  7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada