diumenge, 26 de gener del 2014

Fotografies de la setmana (20 a 26 de gener de 2014)

Dilluns 20 de gener: tot i que les temperatures de l'hivern no estan sent massa baixes, més aviat el contrari, els vegetals segueixen en parada hivernal. Fotografia d'un ametller a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 21 de gener: la jornada es va caracteritzar pel sol, sobretot a la tarda tot i que amb núvols prims, i la visibilitat excel·lent. Imatge als Plans de Conill a la tarda:


Dimecres 22 de gener: ens va afectar un front no massa actiu però que ens va portar pluges suaus durant el dia. Imatge a primera hora de la tarda:


Dijous 23 de gener: el dia va començar amb molta boira, però ràpidament va entrar el vent de mestral i la va desfer del tot. Imatge de Calaf des de la zona de les Coromines a migdia:


Divendres 24 de gener: la jornada va estar dominada per núvols alts i mitjos del tipus lenticular, provocats pel vent del nord en impactar contra el Pirineu. Imatge a mitja tarda a Calaf:


Dissabte 25 de gener: el dia va estar dominat pert intervals de núvols però amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 26 de gener: el dia ha començat amb boires altes que tendeixen a desfer-se al llarg del matí. Imatge a Calaf a primera hora del dia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada