diumenge, 12 de gener del 2014

Dades 12 de gener de 2014

El temps avui s'ha caracteritzat per les boires espesses i persistents que han afectat a bona part de les planes interiors i que no s'han mogut en tot el dia, un cop s'ha enretirat la petita pertorbació que ens ha afectat a la nit i ens ha portat algunes pluges molt febles. Aquesta nit ens començarà a afectar un nou front atlàntic que demà ens deixarà un cel tapat, amb boira a la nit i matinada i pluges febles demà durant el dia, preferentment als volts de migdia, i amb clarianes a la tarda. Precisament a la tarda, un cop s'hagi allunyat el front entrarà vent de mestral que farà baixar la temperatura de forma clara de cara a dimarts, amb més clarianes.
En dies posteriors, ens podria arribar una pertorbació més activa de cara a finals de setmana, amb pluges i neu a les muntanyes, però encara no està gens clara la previsió per aquells dies.

Les temperatures màximes del dia han baixat, i s'han situat entre els 6 i 12ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 6ºC, amb humitat molt elevada, visibilitat molt dolenta i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 1,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 1,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 1,0 mm 
Fenomens observats: pluja durant la nit, boira baixa tot el dia, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada