divendres, 31 de gener del 2014

Dades 31 de gener de 2014

El dia d'avui ha estat estable, amb boires molt locals a primera hora i sol durant el dia, tot i que amb alguns núvols molt poc importants sobretot a l'est. A la nit el cel es taparà i és que demà ens arriba un front que portarà cels tapats i ruixats durant el dia, sembla que no massa importants però que caurien a qualsevol lloc durant tota la jornada, i que al vespre podrien ser en forma de neu a cotes força baixes ja que ens entrarà una massa d'aire més freda. Diumenge el cel s'aclarirà però bufarà el vent de mestral fort, amb ambient fred i bona visibilitat. La setmana vinent tindríem pujada de temperatures.
 
Les temperatures màximes s'han mogut entre els 6 i 11ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i -3ºC. El vent ha bufat fluix de mestral, la humitat ha estat baixa i la visibilitat ha estat bona tret de primera hora que era regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima:  -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima:  -2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima:  -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima:  -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada