divendres, 24 de gener del 2014

Dades 24 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia variable, dominat pels intervals de núvols alts i mitjos que han anat dirculant de nord a sud empesos pel vent de mestral, i que no ens han portat conseqüències. Continuem amb la circulació de diversos fronts que no són massa actius a la nostra zona, i així seguirem els propers dies, amb intervals de núvols alts i mitjos, temperatures més suaus que en dies enrere, i vent a estones moderat de mestral, amb molt bona visibilitat. Sembla que de cara a la setmana vinent el temps seria més fred i insegur, amb possibilitats de precipitacions febles a mitjans de setmana.
 
Les temperatures s'han situat entre els 9 i 14ºC pel que fa a les màximes, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i 6ºC, amb vent a estones moderat de mestral, baixa humitat i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima:  2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,2ºC
T. Mínima:  2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima:  6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada