dissabte, 18 de gener del 2014

Dades 18 de gener de 2014

El dia d'avui ha estat molt inestable, dominat per una pertorbació que ens ha creuat durant el dia i ens ha portat pluges generals a l'interior i muntanya, moderades, i molt més febles vora mar, amb nevades importants a la serralada pirinenca. Aquesta nit s'aturaran les pluges i demà tindrem un dia insegur, amb núvols, algunes clarianes, no es descarten quatre gotes i vent de mestral que podria assolir ràfegues moderades, temperatura una mica més baixa. Sembla que la setmana vinent tindrem temps estable amb un anticicló potent a l'Atlàntic que  ens agafarà de ple, amb sol, boires matinals, més fred de nit i temperatures suaus de dia, i sense prespectives de freds d'hivern almenys en una setmana.

Les temperatures del dia s'han mogut entre els  6 i 12ºC pel que fa a màximes, i entre els -2 i 2ºC pel que fa a mínimes. El vent ha bufat fluix de sud-est al matí i variable a la tarda, la humitat ha estat molt elevada i la visibilitat ha estat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):(dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,2ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 22,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 22,4 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 20,3 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 14,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 14,9 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 20,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 29,4 mm 
Fenomens observats: rosada, boirina, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada