dimarts, 7 de gener del 2014

Dades 7 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia meteorològicament quasi calcat al d'ahir, amb sol i intervals de núvols alts i mitjos, més espessos com més cap al nord i oest del país, i que no han donat precipitacions. Tot plegat correspon a un front atlàntic molt feble i que ens seguirà afectant els propers dies, amb intervals de núvols alts i mitjos i temperatures suaus. Com a novetat de cara a demà el vent girarà a component marítima, amb la qual cosa la humitat serà més elevada i és possible que es formin bancs de núvols baixos al litoral, amb temperatures una jornada més força altes. De moment no es preveu canvis pel que queda de setmana, i continuarem amb la tònica de suavitat tèrmica i cels no massa tapats. Sí que sembla que a partir de finals de setmana i la setmana vinent la temperatura baixarà més i el temps serà més revoltat, però de moment no es veuen canvis molt importants de temps.
 
Les temperatures han estat molt suaus, amb  màximes entre els 13 i 18ºC i mínimes entre els 1 i 6ºC, i amb inversió tèrmica marcada. La humitat ha estat baixa, el vent ha estat gairebé encalmat, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,4ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: rosada a primera hora del matí, parheli a mig matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada