dimecres, 29 de gener del 2014

Dades 29 de gener de 2014

La jornada ha començat amb temps tranquil i moltes boires, les quals s'han desfet força ràpidament abans de migdia quedant un migdia assolellat. De cara a la tarda ràpidament han augmentat els núvols i s'han iniciat precipitacions al sud del país, que s'han estès al centre i al nord. Localment han estat moderades i en forma de tempesta amb calamarsa i, tal i com va passar ahir, amb neu (anecdòtica) per damunt dels 700 metres aproximadament. De cara a la nit la pluja s'enretirarà i entrarà el vent de mestral, que demà al matí bufarà amb certes ganes. Demà s'espera un dia més assolellat amb vent, neu al Pirineu i ruixats de tarda al NE del país. La resta de setmana serà moderadament freda i amb temps variable i canviant.
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 6 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i -2ºC, amb vent fluix i de direcció variable, humitat alta i visibilitat més aviat dolenta. 

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):(dades de precipitació provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 9,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 3,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima:  -0,8ºC
Precipitació: 3,5 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima:  -0,2ºC
Precipitació: 12,9 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima:  -1,5ºC
Precipitació: 3,3 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 16,1 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 1,9 mm (fins a les 18 hores) 
Fenomens observats: boira, pluja, aiguaneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada