dissabte, 11 de gener del 2014

Dades 11 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia força gris i tapat, amb boires nombroses al matí que a migdia s'han anat aixecant, i fins i tot algunes clarianes a la tarda, tot i que a darrera hora s'ha tornat a tapar del tot i han desaparegut les clarianes. Estem afectats per una pertorbació molt feble que viatja de sud a nord i que demà ja s'allunyarà, amb la qual cosa els núvols es trencaran tot i que podria haver-hi com avui boires a primera hora, més sol a migdia i cap al vespre es tornarà a tapar per ponent. 
De cara a dilluns ens arribarà un front al matí i migdia que portarà molts núvols però no sembla que hagi de ploure o en tot cas molt poca cosa, enretirant-se de cara a la tarda, i per bona part de la setmana vinent tindrem el pas de diferents pertorbacions que ens podrien portar pluja alguns dies i amb temperatures més fredes, però ara com ara no sembla que hagin de ser canvis de temps molt destacables.
Les temperatures màximes del dia a la zona s'han mogut entre els 8 i 13ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 1 i 6ºC, amb humitat molt alta, vent fluix del sud-est, i visibilitat dolenta, sobretot a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: boira baixa, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada