diumenge, 19 de gener del 2014

Fotografies de la setmana (13 a 19 de gener de 2014)

Dilluns 13 de gener: la jornada es va caracteritzar pels núvols abundants, molta humitat i mala visibilitat ja que ens va afectar un front no massa actiu durant el dia amb febles pluges. Imatge de Calaf:

Dimarts 14 de gener: dia variable, amb núvols i clarianes ja que ens va passar pel damunt un atre front feble. Imatge als plans de Conill a mig matí cap al nord:

Dimecres 15 de gener: de nou vam tenir un dia ben tapat, amb molts núvols i pluges molt febles provocades per un front poc actiu. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Dijous 16 de gener: l'estat dels sembrats és millor degut a l'elevada humitat i a les temperatures suaus dels darrers dies. Imatge de camp de blat a Castellfollit de Riubregos:

Divendres 17 de gener: el dia amb un temps més estable de tota la setmana. Cel poc núvol un cop es va desfer la boira matinal, i molt bona visibilitat. Imatge de la tarda des de Calaf mirant cap al nord:

Dissabte 18 de gener: la inestabilitat va ser molt acusada, i tant al matí com a la tarda hi va haver pluja amb estones de xàfecs que queien amb ganes. Imatge de primera hora de la tarda des de Calaf mirant cap al nord on s'aprecia la nuvolositat amenaçadora que hi havia:

Diumenge 19 de gener: el dia està sent molt tapat amb estones de boira i alguna clariana. Seguim dominats per la pertorbació però la inestabilitat tendeix a disminuir a poc a poc:













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada