dijous, 2 de gener del 2014

Dades 2 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia força tapat, amb núvols alts i mitjos més densos a primera i darrera hora, però sempre amb alguna clariana esporàdica. Seguim sota la influència de diversos fronts atlàntics que van circulant d'oest a est i que  gairebé no porten precipitacions tret del Pirineu occidental. 
Aquesta nit i demà tot seguirà pràcticament igual, amb molts núvols, potser quatre gotes sobretot a ponent i al Pirineu, i molta suavitat en les temperatures. Dissabte ens arriba un front més actiu amb ruixats més generals i localment moderats, amb entrada del vent de mestral a darrera hora que podria bufar amb força. Diumenge el temps ja serà més estable i amb vent tendint a disminuir, amb ambient sensiblement més fred.

Les temperatures del dia han estat molt suaus, amb màximes compreses entre els 10 i 16ºC, i mínimes entre els 2 i 6ºC, amb inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix de garbí, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat  ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: rosada, plugim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada