divendres, 17 de gener del 2014

Dades 17 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia molt estable, amb boires matinals molt extenses a l'interior i que s'han anat trencant amb rapidesa a mig matí, de manera que a migdia el cel ja era pràcticament serè a tot el país, amb alguns núvols  poc importants cap al litoral. Aquesta nit el cel es taparà ja que s'acosta una pertorbació que demà ens portarà cel tapat i pluges al llarg del dia que avançaran de sud a nord, i que en general seran febles a moderades. Diumenge continuaria el cel tapat amb ruixats ja més intermitents i esporàdics, amb la possible obertura d'alguna clariana i temperatures més baixes. La setmana vinent serà estable amb temperatures moderadament fredes de nit i suaus de dia, i amb algunes boires matinals. Ara com ara no es veuen canvis de temps significatius a la vista.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 8 i 12ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i 3ºC, amb vent fluix de mestral al matí i encalmat a la tarda, humitat alta i mala visibilitat en general, sobretot a primera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: boira baixa, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada