dimecres, 15 de gener del 2014

Dades 15 de gener de 2014

Avui hem tingut un dia ben dominat pels núvols degut a que ens ha afectat durant el dia un front molt poc actiu i que no ens ha portat precipitacions. La propera nit estará tapat i això farà que les mínimes siguin més altes la propera matinada, i demà ens arriba un front fred, una mica més actiu que no pas el d'avui i que portarà petits ruixadets sobretot al matí, amb temperatures una mica més baixes demà al vespre i divendres. Divendres el temps serà força estable fins al vespre en que es tornarà a tapar, i sembla que el cap de setmana ens afectaria una nova pertorbació, més activa però de localització exacta encara incerta. Depenent de la posició final d'aquesta pertorbació, les pluges podrien ser més o menys abundants, i amb temperatures no massa fredes per l'època. La setmana vinent, un cop s'enretiri aquesta pertorbació, estarà dominada per un anticicló atlàntic, amb temps estable.
 
Les temperatures màximes del dia a la zona han variat entre els 6 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i -1ºC, amb lleu inversió tèrmica a primera hora. El vent ha bufat fluix de garbí (sud-oest), la humitat ha estat moderada i la visibilitat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada