divendres, 10 de gener del 2014

Dades 10 de gener de 2014

El temps avui ha estat dominat pels núvols alts i mitjos a l'oest, amb una situació molt similar a la d'ahir, mentre que a l'est han predominat els núvols baixos i fins i tot boires persistents, com és el cas de Calaf, on la boira no s'ha mogut en tot el dia. Per aquesta nit i demà els núvols tendeixen a augmentar arreu, ja que demà ens afectarà una pertobació feble que viatja des del sud. No es descarten quatre gotes, però en tot cas seria poca cosa. Diumenge sembla que el dia seria més assolellat, amb temperatures ja més normals per l'època, i de cara a la setmana vinent sembla que tindrem canvis, amb ambient més fred i més inestable, però encara no es pot assegurar l'abast de les diferents pertorbacions que ens afectaran.
Les temperatures d'avui han variat molt en funció de la presència o no de boira, i les màximes s'han situat entre els 9 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i 6ºC, amb vent fluix del sud-est, humitat molt alta i molt mala visibilitat als indrets amb boira, mentre que era bona a la resta de zones.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 
Fenomens observats: boira baixa, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada