diumenge, 11 d’octubre del 2015

Fotografies de la setmana (5 al 11 d'octubre de 2015)

Dilluns 5 d'octubre: els camps de colza que es van sembrar a mitjans del mes passat ja comencen a presentar un molt bon aspecte, ajudats per la pluja caiguda i les temperatures suaus de dies enrere. Imatge d'un camp sembrat a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 6 d'octubre: el matí va estar dominat pels núvols prims que van anar desfilant pel cel amb formes curioses. Imatge a mig matí presa a Castelltallat:
Dimecres 7 d'octubre: dia de temps estable, amb vent de ponent i mestral moderats, cosa que permetia una bona vista de l'altiplà de Calaf des de les Maioles, amb cel serè i bona visibilitat als volts de migdia:
Dijous 8 d'octubre: de nou el temps va ser bàsicament estable, amb domini del sol i tant sols amb alguns núvols prims sobretot al matí. Imatge a mitja tarda:
Divendres 9 d'octubre: una jornada més, el temps va ser molt tranquil i el sol va dominar completament. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 10 d'octubre: a grans trets la situació va continuar igual, amb temps tranquil, però amb la presència de núvols prims que sobretot a la tarda van deixar el cel ben enteranyinat. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Diumenge 11 d'octubre: el dia ha començat amb domini del sol, alguns núvols poc importants i molt bona visibilitat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada