diumenge, 11 d’octubre del 2015

Dades 11 d'octubre de 2015

La jornada ha començat amb un cel força serè sobretot a la meitat est del país, però ràpidament han anat entrant núvols prims de ponent a llevant i que s'han anat estenent a tot el país, al matí més trencats i a partir de migdia i sobretot a la tarda s'han anat espessint i fins i tot ha caigut alguna pluja feble. La propera nit tindrem cels més aviat tapats, sense precipitacions o en tot cas amb quatre gotes, i amb temperatures que seran de nou molt suaus, superiors a les habituals per l'època. Demà tindrem un dia tapat, tot i que amb clarianes al matí i, tal i com ha passat avui, més núvols a la tarda amb possibilitat de ruixats febles. Demà les temperatures màximes es mantindran amb valors força elevats. Dimarts augmenta una mica més la inestabilitat i podria ploure de forma feble a força llocs, localment amb algun ruixat moderat, però no sembla que la cosa hagi de passar d'aquí. A partir de dimecres el temps es farà més estable i baixaran les temperatures, tot i que sembla que de cara al proper cap de setmana aquestes podrien tornar a pujar.

Les màximes del dia han estat força altes, i s'han mogut entre els 23 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 6 i 12ºC, i un dia més amb una forta inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de sud-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,8ºC
T. Mínima:    8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,9ºC
T. Mínima:    8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     23,6ºC
T. Mínima:       6,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     23,6ºC
T. Mínima:      12,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,2ºC
T. Mínima:       8,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    24,6ºC
T. Mínima:      9,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     25,8ºC
T. Mínima:      5,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     23,7ºC
T. Mínima:      12,4ºC
Precipitació:   inapreciable
Fenomens observats: rosada, pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada