dijous, 29 d’octubre del 2015

Dades 29 d'octubre de 2015

Avui hem tingut un dia ben tranquil, amb intervals de núvols prims que han anat desfilant sense més conseqüències, una mica més espessos cap al Pirineu. La propera nit tot continuarà igual i les temperatures seran una mica més altes, de nou amb inversió tèrmica. Demà la situació serà similar, amb alguns núvols prims i aparició dels primers núvols baixos prop del litoral ja que el vent començarà a girar a llevant, les màximes de demà seran una mica més altes que avui. Dissabte i diumenge tindrem en conjunt dos dies en conjunt estables però amb núvols baixos més importants cap a l'est, tot plegat a l'espera del que acabi passant amb una depressió que es situarà al sud de la mediterrània a partir de diumenge.

Les màximes d'avui han estat lleugerament més altes que ahir i s'han mogut entre els 16 i 20ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i 7ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,8ºC
T. Mínima:    4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,1ºC
T. Mínima:    3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,6ºC
T. Mínima:       3,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,8ºC
T. Mínima:       6,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,2ºC
T. Mínima:       4,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    17,6ºC
T. Mínima:      7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     16,7ºC
T. Mínima:       4,9ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada