dimarts, 6 d’octubre del 2015

Dades 6 d'octubre de 2015

El dia d'avui s'ha caracteritzat pel pas d'un petit front al matí que ha deixar ruixats molt febles a ponent, i pel domini del sol bona part del dia un cop el front s'ha allunyat, amb creixement de nuvolades que han deixat algunes tempestes a l'extrem nord a la tarda. La propera nit serà força serena i el vent tendirà a girar cap a mestral, amb la qual cosa la temperatura ja serà més baixa, i demà tindrem domini del sol, amb vent de mestral que bufarà amb ganes i amb temperatura clarament més fresca que la d'avui. Dijous i divendres el temps seria tranquil a la nostra zona, però amb pluges intenses al sud de la mediterrània, i és possible que de cara al cap de setmana, sobretot a finals, el temps comenci a canviar també a casa nostra.

Les màximes d'avui han estat una mica més baixes que ahir i s'han situat entre els 21 i 25ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 11 i 15ºC, amb vent de ponent que a estones ha bufat amb ganes, baixa humitat i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,5ºC
T. Mínima:   11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  21,9ºC
T. Mínima:   12,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     23,1ºC
T. Mínima:      14,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,4ºC
T. Mínima:      14,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,7ºC
T. Mínima:      13,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    23,5ºC
T. Mínima:     13,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    25,3ºC
T. Mínima:     10,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     22,7ºC
T. Mínima:      13,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada