diumenge, 18 d’octubre del 2015

Dades 18 d'octubre de 2015

Avui hem tingut un dia en que han dominat els núvols, sobretot al matí, i en que fins i tot s'ha escapat alguna pluja molt feble a la matinada, molt poca cosa i que ha passat molt ràpidament. Al llarg del dia, sobretot a la tarda, s'han obert més clarianes, tot i que sempre amb predomini dels núvols. La propera nit tornarà a estar dominada per la nuvolositat abundant i per les temperatures molt suaus, i la setmana començarà amb un dilluns marcat per nuvolositat abundant i alguna pluja molt feble, temperatura suau. Dimarts si fa no fa la situació serà la mateixa, potser amb més risc de precipitacions que en qualsevol cas no serien massa importants, i dimecres i dijous el vent gira a gregal, més sec la qual cosa farà que desaparegui la nuvolositat, però les temperatures seran més baixes. De cara al cap de setmana vinent sembla que podríem tornar a la tònica de temps ennuvolat, temperatures suaus i sense precipitacions importants a la vista.

Les temperatures d'avui han estat més altes que ahir, amb màximes compreses entre els 20 i 22ºC, i mínimes situades entre els 8 i 11ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de direcció sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,5ºC
T. Mínima:    9,0ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,2ºC
T. Mínima:    8,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,7ºC
T. Mínima:       9,1ºC
Precipitació:    0,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     19,9ºC
T. Mínima:      11,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,2ºC
T. Mínima:       8,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    22,1ºC
T. Mínima:     10,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     22,6ºC
T. Mínima:       9,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     20,5ºC
T. Mínima:      10,2ºC
Precipitació:   inapreciable
Fenomens observats: pluja feble, rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada