divendres, 30 d’octubre del 2015

Dades 30 d'octubre de 2015

El dia ha començat amb un cel serè arreu, i així ha continuat durant tota la jornada, encara que amb l'aparició d'alguns núvols baixos prop del mar degut al gir dels vents a llevant i sud-est. De moment continuem sota la influència de l'anticicló europeu, però amb la novetat d'una depressió que a poc a poc s'anirà acostant al sud de la península. La propera nit tindrem més núvols baixos a la meitat est i cel serè a la resta, amb temperatures suaus sobretot en zones elevades i més baixes en zones enclotades. Demà tindrem un dia de núvols i clarianes amb temperatura suau a migdia i diumenge ja tindrem el cel més tapat, sobretot a migdia i la tarda degut a l'aproximació de la pertorbació del sud de la península, amb pluges febles cap a les terres del sud. I sembla que entre dilluns i dimarts podem tenir una situació de pluges que ens pot deixar força aigua.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 18 i 21ºC, i les mínimes entre els 5 i 10ºC, amb marcada inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de direcció sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,2ºC
T. Mínima:    7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,4ºC
T. Mínima:    7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,2ºC
T. Mínima:       5,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,1ºC
T. Mínima:       9,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,2ºC
T. Mínima:       5,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    19,9ºC
T. Mínima:      9,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     18,8ºC
T. Mínima:       9,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada