dimarts, 27 d’octubre del 2015

Dades 27 d'octubre de 2015

El dia ha estat gris i ennuvolat, sobretot fins a migdia, i fins i tot s'han produït alguns ruixats irregulars cap a primera hora del matí, amb quantitats que en general no han superat els 5 mm en el millor dels casos. A la tarda s'han obert clarianes, però persisteix encara el risc d'algun ruixat fins a la nit, quan ens acabarà de creuar el front. Demà el temps canvia de forma absoluta pel canvi de vents a mestral, que bufarà ja des de bon matí aclarint el cel i provocant molt bona visibilitat. No és descartable que a primera hora hi hagi algunes boires locals, però demà el dia en general serà assolellat, amb vent moderat a migdia i amb temperatures que baixaran lleugerament, demà les màximes i les properes nits les mínimes. En dies posteriors el temps serà estable, amb sol, temperatures fredes de nit i cada cop més suaus de dia, i pendents de com evolucioni una pertorbació que s'acostarà a la península de cara a finals del cap de setmana.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 18 i 21ºC, i mínimes entre els 11 i 14ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat més aviat dolenta i el vent ha bufat fluix de direcció sud.est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,3ºC
T. Mínima:   11,6ºC
Precipitació: 1,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,2ºC
T. Mínima:   11,3ºC
Precipitació: 0,6 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,8ºC
T. Mínima:       11,6ºC
Precipitació:    0,8 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,7ºC
T. Mínima:      11,3ºC
Precipitació:    1,8 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,1ºC
T. Mínima:      13,9ºC
Precipitació:    0,6 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,8ºC
T. Mínima:     13,4ºC
Precipitació:   1,2 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     21,0ºC
T. Mínima:      13,7ºC
Precipitació:   0,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     18,6ºC
T. Mínima:      11,4ºC
Precipitació:   3,2 mm
Fenomens observats: boirina, rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada