dissabte, 31 d’octubre del 2015

Dades 31 d'octubre de 2015

Avui hem començat el dia amb boires espesses en alguns punts i que s'han desfet ràpidament, i a la resta de zones el cel era majoritàriament serè. Un cop s'ha desfet la boira el cel ha quedar clar arreu, i així ha continuat tota la jornada tret d'alguns núvols baixos en punts del litoral. Aquesta nit els núvols baixos tornaran a guanyar extensió i demà al matí ja no tindrem un cel tant serè. Demà els núvols aniran augmentant durant el dia, sobretot a partir de migdia i tapant del tot el cel al final de la tarda i el vespre, degut a l'apropament de la depressió del sud de la península. Demà tindrem temperatures similars o una mica més baixes i el vent de sud-est anirà agafant empenta al llarg del dia. La nit de diumenge a dilluns començarà a ploure al sud del país,i serà dilluns quan la pertorbació ens afectarà de manera directa, amb cels tapats i pluges generals que aniran avançant de sud-est a nord-oest. Cauran a tot el país i podran ser força abundants entre demà a migdia i demà a la nit, quan s'espera el màxim d'inestabilitat. Dimarts la pertorbació s'aniria allunyant progressivament, amb cels tapats però amb pluges ja més intermitents i febles, i a partir de dimecres el temps ja seria molt més estable, amb moltes boires als matins i amb migdies i tardes assolellats. La temperatura baixarà dilluns i dimarts, per tornar a pujar a partir de dimecres.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 18 i 21ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 6 i 10ºC,amb humitat elevada, mala visibilitat sobretot al matí i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,6ºC
T. Mínima:    9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20.3ºC
T. Mínima:    7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,3ºC
T. Mínima:       6,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,7ºC
T. Mínima:       9,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,3ºC
T. Mínima:       9,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,9ºC
T. Mínima:      9,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     19,7ºC
T. Mínima:      10,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada