dilluns, 26 d’octubre del 2015

Dades 26 d'octubre de 2015

La setmana ha començat amb cels ben tapats arreu, pluges que a les nostres contrades han estat molt minses i que prop del mar han estat una mica més quantioses, i amb boires freqüents. A la tarda s'ha obert alguna clariana esporàdica. La propera nit i demà tornarem a tenir cels ennuvolats i de nou podria ploure una miqueta, sembla que molt poca cosa. El vent serà fluix, la visibilitat dolenta i les temperatures continuaran suaus, per bé que la sensació serà de fresca. Dimecres el vent gira a mestral, que podria bufar amb unes certes ganes, el cel s'aclarirà ràpidament i la temperatura serà més baixa, tot i que la baixada no serà tampoc massa marcada. En dies posteriors tindrem temps estable, amb vent que anirà afluixant,domini del sol amb boires matinals a l'interior i temperatures que, si bé es mantindran fredes de nit, de dia aniran pujant de forma continuada.

Les temperatures màximes d'avui han baixat respecte dies enrere, amb valors compresos entre els 14 i 18ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 10 i 12ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de direcció sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,0ºC
T. Mínima:   11,0ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  15,1ºC
T. Mínima:   10,4ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     14,4ºC
T. Mínima:       11,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,1ºC
T. Mínima:      10,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,2ºC
T. Mínima:      12,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    18,1ºC
T. Mínima:     11,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     18,5ºC
T. Mínima:      12,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     15,1ºC
T. Mínima:      11,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada, plugim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada