dilluns, 19 d’octubre del 2015

Dades 19 d'octubre de 2015

La setmana ha començat amb boires, cels tapats i mala visibilitat a molts llocs, tot i que en general no s'han produït precipitacions tret d'algun plugim molt dispers. Continuem sota la influència indirecta d'una depressió situada al sud-oest de la península i que tant sols ens afecta en forma de molts núvols però poca precipitació, i demà la situació serà si fa no fa la mateixa, amb molts núvols i possibilitat d'algun ruixat feble, potser una mica més extensos i abundants que avui,però sembla que poca cosa tot plegat. A partir de dimecres la depressió s'allunya i es va desfent,per la qual cosa el vent girarà a nord-est, més fresc i sec i això provocarà una baixada de temperatures de 3-4 graus i major domini del sol. De cara al proper cap de setmana sembla que el temps seria més ennuvolat, fresc i potser amb algun ruixat feble.

Les temperatures màximes d'avui han estat una mica més baixes, amb valors entre els 16 i 21ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 10 i 14ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,5ºC
T. Mínima:   12,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,9ºC
T. Mínima:   10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     19,1ºC
T. Mínima:      12,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,3ºC
T. Mínima:      12,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,5ºC
T. Mínima:      13,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,2ºC
T. Mínima:     12,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     20,5ºC
T. Mínima:      12.5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     18,4ºC
T. Mínima:      12,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira baixa a la nit, rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada