dissabte, 24 d’octubre del 2015

Dades 24 d'octubre de 2015

Avui hem tingut un dia dominat per núvols alts i mitjos,que a estones han estat força espessos i han arribat a tapar del tot el cel, amb l'excepció d'algunes ullades de sol cap a migdia. Tota aquesta nuvolositat va associada a una pertorbació que no ens afectarà de forma directa, i que tant sols ens portarà molts núvols, tant el que resta de dia com bona part de demà, potser amb algunes clarianes demà a la tarda. Les temperatures de la propera nit no seran gens fredes, i demà tornarem a tenir un dia ben suau, amb màximes semblants a les d'avui. Com a avanç per la propera setmana, sembla que dilluns i dimarts tindrem núvols i clarianes, i de cara a dimecres ens arriba una pertorbació que,si bé provocarà cels tapats i precipitacions, no sembla que aquestes hagin de ser tant importants com semblava ahir. Les temperatures es mantindran suaus bona part de la setmana.

Les temperatures màximes han baixat una mica i s'han situat entre els 18 i 21ºC, mentre que les mínimes han estat més altes i s'han mogut entre els 6 i 11ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de component est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,7ºC
T. Mínima:    9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,4ºC
T. Mínima:    9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     18,8ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,4ºC
T. Mínima:       9,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,5ºC
T. Mínima:       6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,1ºC
T. Mínima:     10,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     20,7ºC
T. Mínima:      7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     18,6ºC
T. Mínima:      10,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada