divendres, 9 d’octubre del 2015

Dades 9 d'octubre de 2015

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel temps estable, amb domini del sol arreu tant sols amb algunes boires i núvols baixos a primera hora, i per algunes nuvolades que s'han format al nord a la tarda i que han deixat algun ruixat molt puntual al Prepirineu. La propera nit tindrem núvols i clarianes i temperatures una mica més altes als llocs elevats i més baixes als llocs enclotats, i demà tindrem alguns núvols a primera hora, domini del sol durant el dia i la temperatura diürna que serà una mica més alta. Diumenge, tot i que a grans trets no canviarà massa coses, sí que hi haurà més núvols degut a la proximitat amb una depressió que afectarà l'oest peninsular, i ja de cara a dilluns tarda i dimarts el cel es taparà i podrien caure pluges i ruixats, amb una nova i clara baixada de temperatures posteriorment.

Les màximes d'avui han estat lleugerament més altes que les d'ahir, amb valors entre els 18 i 23ºC, i mínimes entre els 5 i 10ºC amb marcada inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,5ºC
T. Mínima:    7,3ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,4ºC
T. Mínima:     7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,1ºC
T. Mínima:       6,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,3ºC
T. Mínima:       9,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,7ºC
T. Mínima:       7,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,1ºC
T. Mínima:      7,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     21,3ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     19,3ºC
T. Mínima:      10,0ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada