diumenge, 25 d’octubre del 2015

Dades 25 d'octubre de 2015

El dia ha estat força similar al d'ahir, amb un cel ben tapat a primera hora, clarianes als volts de migdia i primera part de la tarda, i després s'ha tornat a tapar, i fins i tot s'han produït plugims molt febles prop del litoral. La propera nit continuarà el cel tapat amb alguna precipitació feble, i amb mínimes que un dia més seran molt suaus. Demà tindrem força núvols i no es descarta alguna pluja feble, de nou amb molta suavitat en els termòmetres malgrat que la sensació serà de fresca per la manca de sol, la humitat i el vent. Dimarts si fa no fa la situació seria semblant, i dimecres l'entrada d'un front fred poc actiu portaria una refrescada en les temperatures, no massa forta i de curta durada. Més enllà la situació encara no està gens clara, en funció de la situació final d'una depressió que s'acostaria durant el cap de setmana.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 17 i 21ºC, i les mínimes entre els 8 i 11ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat més aviat dolenta i el vent ha bufat fluix de component est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,9ºC
T. Mínima:    9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,1ºC
T. Mínima:    9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,3ºC
T. Mínima:       7,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,5ºC
T. Mínima:       9,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,1ºC
T. Mínima:      10,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,5ºC
T. Mínima:     10,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     21,3ºC
T. Mínima:      9,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     19,2ºC
T. Mínima:      10,7ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada