dissabte, 10 d’octubre del 2015

Dades 10 d'octubre de 2015

El dia ha començat amb cel pràcticament serè arreu, o amb alguna boira molt local en zones enclotades i que s'ha desfet ràpidament. Ja a primera hora del matí han anat apareixent bandes de núvols alts que han anat entrant per ponent i que han deixat un cel enteranyinat, sobretot a la tarda i més cap a ponent. La propera nit continuaran els intervals de núvols i les temperatures seran més suaus que en dies enrere. Demà tindrem núvols i clarianes però sense pluja, més tapat com més a ponent i sobretot a la tarda i vespre, amb temperatures màximes que seran suaus tot i la nuvolositat. Dilluns la inestabilitat augmenta una mica més i el cel ja es mostrarà tapat des de primera hora, i sobretot a partir de mig matí començaran a caure ruixats per ponent, que durant el dia s'aniran estenent cap a la resta de zones, no seran precipitacions massa importants. Dimarts tindríem un dia tapat i amb algunes pluges, i sembla que en dies posteriors el temps s'estabilitzaria força, i si bé la temperatura baixaria, no ho faria tant com semblava ahir. 

Les màximes d'avui s'han situat entre els 19 i 24ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 6 i 11ºC, amb una acusada inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,2ºC
T. Mínima:    8,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,5ºC
T. Mínima:     7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,8ºC
T. Mínima:       6,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     19,3ºC
T. Mínima:      11,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,3ºC
T. Mínima:       9,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    21,0ºC
T. Mínima:      8,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     22,1ºC
T. Mínima:       7,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     20,1ºC
T. Mínima:      10,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada, parheli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada