dijous, 15 d’octubre del 2015

Dades 15 d'octubre de 2015

El dia ha estat dominat pel sol arreu, tant sols amb alguna boira local en alguns punts de l'interior i amb alguna nuvolada al litoral, tot molt poc important. La previsió per la propera nit indica temperatures fredes, sobretot a llocs enclotats, mentre que a llocs elevats les mínimes ja seran més altes al tallar-se l'entrada d'aire fred. Per altra banda, podrien augmentar els núvols baixos cap a l'est del país, fet que podria provocar mínimes més altes en aquella zona. Demà tindrem un dia ben tranquil, amb sol sobretot a l'interior i amb temperatures màximes que pujaran una mica més que les d'avui. Pel cap de setmana es preveu un temps ben tranquil, sol amb núvols baixos matinals a l'est i temperatures força més suaus que les de dies enrere. A més llarg termini, i ja mirant a la setmana vinent, ara per ara tampoc no es preveuen canvis.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 12 i 18ºC, mentre que les mínimes, que han baixat en picat, s'han mogut entre els 2 i -1ºC, amb vent fluix de mestral, baixa humitat i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,0ºC
T. Mínima:    0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,1ºC
T. Mínima:   -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     14,6ºC
T. Mínima:      -0,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,2ºC
T. Mínima:       1,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,5ºC
T. Mínima:       2,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    14,2ºC
T. Mínima:      2,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     15,3ºC
T. Mínima:      -0,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     13,7ºC
T. Mínima:       0,9ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada