dimecres, 21 d’octubre del 2015

Dades 21 d'octubre de 2015

La jornada d'avui ha començat amb cel majoritàriament serè, tant sols amb alguna boira puntual a l'interior i més núvols a la zona litoral, que fins i tot han deixat algun feble ruixat a la nit. Durant el dia ha continuat el temps tranquil i tant sols a destacar l'augment de núvols prims que hem tingut a migdia d'est a oest per la proximitat d'una pertorbació a la mediterrània però que no ha provocat precipitacions. La propera nit el cel s'asserenarà del tot i tindrem mínimes força fredes, sobretot en zones enclotades, i demà tindrem sol pràcticament tot el dia amb bona visibilitat i vent fluix de mestral. En dies successius el temps continuarà tranquil, amb nits fredes, dies cada cop més suaus i algunes boires matinals a l'interior. Ara per ara no es veuen canvis de temps.

Les temperatures màximes del dia han anat entre els 14 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 3 i 6ºC, amb vent fluix a moderat de mestral, bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,3ºC
T. Mínima:    4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  15,1ºC
T. Mínima:    4,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     16,4ºC
T. Mínima:       4,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,2ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,9ºC
T. Mínima:       5,3ºC
Precipitació:    0,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    16,4ºC
T. Mínima:      5,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,0ºC
T. Mínima:       2,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     15,1ºC
T. Mínima:       4,1ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada